top of page

Varme

Direkte elektrisk oppvarming er en utmerket oppvarmingsform. Den er lett å regulere, lett å betjene, den er renslig og den er enkel. Elektrisk oppvarming er da også den klart vanligste formen for oppvarming i norske hus. Når vi bruker elektrisitet går all energien over til varme. På fagspråket sier man at virknings- graden er tilnærmet 100 prosent. Fyrer du med ved, parafin eller olje, forsvinner en del av varmen med røyken.Hvis du trenger en tilpasset løsning, går vi gjerne gjennom tilgjengelige alternativer med deg. Ta gjerne kontakt om du har noe spørsmål.

Varmekabel

Med varmekabler blir varmen fordelt jevnt i rommet og gulvet forblir alltid lunt og komfortabelt. Ved å installere en gulvvarmeløsning stiger varmen fra gulvet gradvis og det oppnås en komfortabel romtemperatur ved hjelp av lavest mulig energiforbruk. 

Panelovn

Vi monterer også panelovner, inkl. glassovner og ENØK-ovnen. Det finne panelovner til alle formål. ENØK-ovnen er en gjennomstrømning-ovn med runde, barnevennlige hjørner. Det leveres et stort utvalg med elektroniske termostater til denne ovnen. Hvilken termostat man velger er avhengig av hvilken form for varmestyring man ønsker. Ovnen fungerer ikke uten en termostat. Om du er usikker på hva du vil ha, ta gjerne kontakt med oss, vi har kompetansen og erfaringen du trenger.

Energisparing

NOBØ Orion 700 er et radiobasert styresystem som via toveis kommunikasjon kan kontrollere elektrisk varme og andre elektriske apparat. Orion 700 sender signaler til mottakere som regulerer temperaturen opp/ned eller slår lys og andre apparater av og på. Om denne ikke faller i smak har vi også mindre avanserte styringssystemer som digitale termostater osv. Det er opp til deg hva ditt behov og ønske er, vi svarer gjerne på spørsmål og hjelper deg med det beste valget for deg.

Varmematte/Varmefolie

Varmefolie har minst like mange fordeler som varmekabel. Det må avpasses behov og forskrifter for hva du kan legge over som f.eks parkett eller andre gulvtyper. Vi hjelper selvfølgelig med det beste valget for nettopp deg. Varmefolie er for tørre løsninger, og egner seg godt under tregulv, gulvbelegg, laminat og fliser. Benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller. De kan også monteres i tak eller bjelkelag. Det skal alltid benyttes Depron-plater under varmefolien når den legges direkte på hardt underlag.

Hvorfor velge oss?

Høy Kompetanse

Veletablert Selskap

Riktig Pris

DBS-godkjenning

Trygghet

bottom of page