top of page

Tjenester

Ute eller inne, arbeidsplass eller i private hjem, vi tilbyr tjenester til alle. Vårt arbeid innebærer kvalitet, profesjonalitet og oppfølgning av kunder. Vi sørger for at du får det beste tilbudet, at arbeidet blir utført raskt, trygt og med kvalitet. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

La oss hjelpe med råd og veiledning både på design og utformning. Lys skal planlegges til kundens behov enten det gjelder rom for arbeid , avslappning eller eller en kombinasjon av dette. Kjelsås Elektro AS er trolig en av de beste du kan velge med tanke på dine særegne behov. Vi legger vekt på god rådgivning , funksjon og energieffektivitet. Vi følger med på utviklingen i markedet.

Vi tilbyr løsninger for å holde ditt hjem eller din arbeidsplass varm hele året. Hvis du trenger en tilpasset løsning, utforsker vi gjerne alle tilgjengelige alternativer så du får det som passer best for deg. Ta gjerne kontakt med oss i dag om du har noen spørmål eller lignende så skal yte med den hjelpen du trenger.

Vi leverer og monterer utstyr til lynvern. Det kan være alt fra lynavleder til overspenningsvern. Det har kommet nytt krav om at nye sikringsskap i installasjoner skal ha overspenningsvern, dette kan vi selvfølgelig hjelpe deg med. Dette er en god og billig forsikring for alle eiere av leiligheter/boliger. Vi har høy kompetanse på området så gjerne ta kontakt med oss når det gjelder lynvern, vi vil kunne hjelpe med både montering og råd.

Elektrisitet forårsaker fire av ti boligbranner boligbanner i Norge. Det er du som eier av det elektriske anlegget som er ansvarlig for at det er vedlikeholdt og i stand. Husk at el-installasjonen ikke er evigvarende. Vi bytter enkelt ut “innmaten” i sikringsskapet ditt med automatsikringer som er utstyrt med jordfeilvern på hver kurs. Dette bytter vi raskt ut med et trygt og billig sikringsskap. Samtidig anbefaler vi å utføre en elsjekk (elkontroll) som vil avdekke evt. andre feil.

Vi tilbyr også installasjon av ladestasjoner for elbil. Våre erfarne montører hjelper deg med å velge hvilken ladestasjon som er best for deg, og hvordan du skal operere dem etter installasjon. 

Please reload

bottom of page